--> Волинянина покарали за махінації з підробленим алкоголем | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянина покарали за махінації з підробленим алкоголем

0
-7
Волинянина покарали за махінації з підробленим алкоголем
Волинянина покарали за незаконні оборудки з контрафактним спиртним.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Волині.

Луцький міськрайонний суд затвердив укладену між прокурором відділу прокуратури Волинської області та 54-річним лучанином угоду про визнання винуватості і призначив чоловікові покарання у виді штрафу в розмірі 18 700 грн за незаконне придбання і зберігання з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Із серпня по вересень 2018 року, не будучи зареєстрованим як суб’єкт господарювання та не маючи державного дозволу на торгівлю алкогольними напоями й спиртом етиловим, мешканець обласного центру Волині незаконно придбав близько 450 л спирту, який не відповідав вимогам чинного державного стандарту, зберігав його у власному помешканні та збував усім охочим.

Під час проведених на початку вересня 2018 року обшуків у його квартирі й будинку було вилучено бочки, каністри та скляні пляшки зі спиртом, обладнання для розливу й готівку, одержану від незаконної реалізації контрафакту.

Під час досудового розслідування лучанин визнав свою винуватість у скоєному, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину, відтак з ним було укладено угоду про визнання винуватості, яку і затвердив суд.

Незаконно виготовлену продукцію у чоловіка конфісковано.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні