--> У селі Камінь-Каширського району відремонтували зупинку та розмалювали в народному стилі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі Камінь-Каширського району відремонтували зупинку та розмалювали в народному стилі

0
-1
У селі Камінь-Каширського району відремонтували зупинку та розмалювали в народному стилі
У селі Пнівне Камінь-Каширського району небайдужі реконструювали зупинку та розмалювали її.

Голова Пнівненської сільської ради Сергій Ковальчук на своїй сторінці у Фейсбуці подякував всім, хто попрацював на благо села.

"Від усієї Пнівненської громади хочу подякувати всім, хто долучився до ремонту і благоустрою автобусної зупинки в селі Пнівне: працівникам ДНЗ, сільської ради, МПО, школи та підприємцям і установам, які надали спонсорську допомогу. А на особливу вдячність заслуговують наші юні художники-учні випускних класів нашої школи: Любов Жалай, Оксана Пилипчук, Ангеліна Пугач, Настя Куценко, Аня Жалай, Ельдар Османов, які власноруч із звичайної зупинки створили окрасу села. Всім причетним до цієї хорошої справи бажаю міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях!" – пише він у дописі.

Розфарбована в українському стилі зупинка стала справжньою "візитівкою" міста. Праворуч діти зобразили тризуб, обвитий жовто-блакитною стрічкою, калину та пшеничні колоски. Ліворуч намалювали традиційне українське село з шевченківською хатиною, соняхами та блакитним небом, а також – поетичні рядки тамтешнього поета Семена Дроздика про рідну місцину.

На фасаді ж учні написали слова: "І пам’ятай, якій землі ти син! Країн багато, рідний край – один".

Усередині зупинки зобразили карту України та Пнівненської сільської ради.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні