На Волині незаконно вирубують ліс

0
-5
На Волині незаконно вирубують ліс
Державна екологічна інспекція України у Волинській області підтвердила факти незаконних рубок в заказниках "Осівський" та "Озерянський" з боку ДП "Турійське лісове господарство".

Про це повідомили у спільноті "Народний контроль Волинь" у "Фейсбуці" з посиланням на Міжнародну благодійну організацію "Екологія-Право-Людина".

Нагадаємо, факти порушень були виявлені ЕПЛ спільно з Волинською Фундацією в лютому цього року.

Сумарно екоінспектори виявили 10 незаконних рубок головного користування та 1 незаконну вибіркову санітарну рубку в межах природно-заповідного фонду.

"Ми сподіваємось, що відповідальність за рубки в заказниках понесе не тільки керівництво лісгоспу, але й посадові особи Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, адже саме вони видають лісорубні квитки на рубки головного користування. На фото - вибіркова санітарна рубка в заказнику "Осівський", 21 виділ 28 квартал Осівського лісництва", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні