У Севастополі діти на конкурсі співали пісні про Сталіна

3
-4
У Севастополі діти на конкурсі співали пісні про Сталіна
У Севастополі відбувся зональний етап дитячого творчого конкурсу "Ми – спадкоємці Перемоги".

Школярі молодших класів розучили і виконали пісні про радянського диктатора Йосипа Сталіна, "Безсмертний полк" і радянський День перемоги, - повідомляє Крим.Реалії.

Театральні постановки для конкурсу в Севастополі мали трагічно-романтичний характер. У сценках показали оборону Севастополя, життя в Інкерманських штольнях під час облоги, працю вчителів і заводських робітників. Одну з постановок присвятили дітям-партизанам. Для конкурсу школярі розучили пісні часів війни. Малюки з молодших класів показали імпровізований концерт у військовому госпіталі.

Другокласник під оплески виконав пісню "Марш артилеристів" із закликом "Артилеристи, Сталін дав наказ". У масовій сцені колективно виконали "День перемоги" і "Безсмертний полк".

На відкритті конкурсу керівник Головного управління культури Севастополя Микола Краснолицький сказав: "День перемоги –найулюбленіше свято всіх колишніх радянських республік. Ми віримо в наше світле майбутнє і дивимося далі з оптимізмом".

Щоб показати патріотизм, вчителі одягли дітей у військову форму і дали зброю часів війни. На сцену діти виносили портрети родичів-ветеранів.
Теги: крим
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"сасібо товагіщу сраліну за наше щаслівоє дєтство"
Відповісти
Експеримент із Зєльонкою вдався, тому у Львові теж скоро співатимуть, якщо плюси скажуть що так треба робити бо комуналка велика.
Відповісти
запаси савєцької бутафорії і нафталіну в расєї великі. ще надовго вистачить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні