Учасників смертельної стрілянини у Луцьку на автомийці – залишили під вартою

0
-3
Учасників смертельної стрілянини у Луцьку на автомийці – залишили під вартою
Луцький міськрайонний суд задовольнив клопотання прокурора і залишив під вартою двох учаників смертельної стрілянини на автомийці у Луцьку – Олександра Барташука та Михайла Ількуна. Судове засідання відбулося 19 квітня.

Про це повідомляє Інформаційне агентство Волиньpost.

Термін тримання під вартою продовжили на 60 днів – до 17 червня без можливості внесення застави.

Захисники підозрюваних просили обрати запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою. Утім, суд вирішив задовольнити клопотання прокурора

Суддя Андрій Сівчук аргументував це тим, що чоловіків підозрюють у скоєнні важкого злочину. Крім того, обвинувачені проживають за межами Волинської області. Зараз же ще триває розслідування, в ході якого ще не допитані потерпілі та свідки, не досліджені письмові матеріали кримінального провадження. Тож з метою забезпечення належної поведінки обвинувачених суд вирішив залишити їх під вартою на 60 днів без можливості внесення застави.

Нагадаємо, двом іншим обвинуваченим - Тимуру Байрамову та Дмитру Нагайчуку - дали два роки умовно, тобто випустили на волю.

Барташуку і Ількуну інкримінують "хуліганку".

Нагадаємо, 5 листопада відбулася стрілянина на автомийці на вулиці Набережній у Луцьку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні