На Волині двоє росіян обдурювали людей через OLX

0
На Волині двоє росіян обдурювали людей через OLX
Двох громадян росії та громадянку України, які ошукували людей в Інтернеті, судитимуть за вчинення шахрайств у складі організованої групи.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Прокурори Волинської обласної та Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо вчинення двома громадянами російської федерації та жителькою Житомира шахрайств у складі організованої групи (ч. 5 ст. 190 КК України).

За даними слідства, 43-річний і 32-річний неодноразово судимі раніше чоловіки, які перебували у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, залучивши 33-річну спільницю з волі, ошукували громадян, які продавали побутову техніку через сайт OLX.

Упродовж серпня-листопада 2023 року, домовляючись про доставку товару у відділення поштового оператора та підробляючи чеки про оплату, вони заволодівали товаром та здавали його в ломбард.

Двом іноземцям обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, громадянці України – у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Викрили зловмисників за оперативного супроводу УСР в області ДСР Національної поліції України. Досудове розслідування: ГУНП у Волинській області.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні