У Провідну неділю в Ковелі курсуватимуть додаткові автобуси

0
0
У Провідну неділю в Ковелі курсуватимуть додаткові автобуси
У зв’язку з Провідною неділею – 5 травня та проведенням у Ковелі 4-5 травня чемпіонату Європи з мотокросу, враховуючи звернення мешканців міста та згоду підприємців, у зазначені дні курсуватимуть додаткові автобуси до мототреку урочища Люблинець та до зупинки «Кладовище».

Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради.

Дозвіл на здійснення таких перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у четвер, 11 квітня, надав відповідним рішенням виконавчий комітет.

Йдеться про маршрути: № 20 «Інтерпорт – М’ясокомбінат», № 2а «вул. Незалежності – Сільмаш» (ч/з вул. Черняховського), № 9а «вул. Володимира Кияна – Сільмаш – вул. Лермонтова» (ч/з Вокзал), № 43 «Сільмаш – Вокзал – маг. «Край»», № 12а «Сільмаш – Вторчермет» (вих.2), № 31 «Сільмаш – вул. Миколайчука», № 33 «Сільмаш – вул. Винниченка» (через Вокзал), № 23 «Сільмаш – вул. Зарічна» (вих. 2), № 30 «Сільмаш – вул. О. Гончара».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні