Смачні обіди та страви на будь-який смак: доставка від луцької броварні*

0
4
Смачні обіди та страви на будь-який смак: доставка від луцької броварні*
У сучасному світі часто бракує часу, аби нормально харчуватися. Однак допомогти можуть сервіси доставки їжі, зокрема замовити будь-яку страву з меню можна й у броварні «Карабас Барабас».

Щодня люди витрачають чимало часу на приготування їжі. Проте не завжди цей час є, тож доводиться жертвувати нормальним харчуванням, перебиваючись канапками з чаєм.

Натомість можна замовити улюблені страви у будь-який куточок Луцька, аби підкріпитися та зекономити власний час. Так, у броварні «Карабас Барабас» діє сервіс доставки.

Варто лише обрати позиції з меню та зателефонувати у заклад. До слова, вигідно обирати й бізнес-ланчі, які доставлять в офіс. Також діє система лояльності. При замовленні на суму від 100 гривень – доставка безкоштовна. Якщо ж сума становить 350 гривень, то можна отримати літр крафтового пива у подарунок. Смачний напій іде бонусом й до трьох піц на доставку.

Зробити замовлення можна за телефоном: 066 600 400 2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні