У селі Литовеж влаштували концерт на честь 100-річного ювілею місцевого жителя. ФОТО

0
5
У селі Литовеж влаштували концерт на честь 100-річного ювілею місцевого жителя. ФОТО
У селі Литовеж Іваничівського району влаштували святковий концерт із нагоди 100-річного ювілею місцевого жителя, ветерана Другої світової війни Івана Сидоровича Шалапая.

Концерт провели 7 квітня, - йдеться в газеті Колос.

Нагадаємо, 15 березня Іван Шалапай із села Литовеж відзначив 100-річний ювілей.

"Шість років війни у Другій світовій, 58 років шахтарського стажу, близько 20 гектарів землі, на яких досі трудиться його працьовита родина, - цей далеко неповний послужний список ювіляра справді вражає..." - написав у Фейсбуці перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

"Дякую голові Литовежської громади Івану Іванчуку, що шанує й поважає мешканців своєї славної громади і влаштував для ювіляра святковий концерт у місцевому Будинку культури! Дякую всій Литовежській громаді, що має такий славних трударів! Здоров'я міцного та нових славних ювілеїв Івану Сидоровичу та його славній родині!" - йдеться у дописі.

"Каже, що рух і постійна праця продовжують життя. А ще полюбляє босяком по землі ходити..." - додав Олександр Пирожик про секрет довголіття волинянина.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні