--> Волинянина привітали із 100-річним ювілеєм. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянина привітали із 100-річним ювілеєм. ФОТО

0
-6
Волинянина привітали із 100-річним ювілеєм. ФОТО
Іван Шалапай із села Литовеж Іваничівського району відзначив 100-річний ювілей.

Про це повідомляють на сторінці Литовежської громади у Фейсбуці.

Учасники художньої самодіяльності БК с. Литовеж, представники Литовезької сільської ради та педагогічний колектив Литовезького ліцею прийшли привітати ювіляра та висловити найщиріші побажання.

Шалапай Іван Сидорович 15.03.1919 року народження. Чоловік інвалід війни І групи, учасник бойових дій.

"В 1940 році забрали до війська. У 1943 році на фронті під Сталінградом воював до переломного періоду у війні, коли німецькі війська почали відступати. Під Сталінградом був контужений, 6 місяців лікувався в госпіталі. З 22.06.1941р. по 03.09.1945р. перебував на війні в Японії. Через 6 місяців служби , після вибуху атомної бомби на Хіросімі, поргузили в ешелони і відправили на Брест. Звільнився 9 травня 1946 року", - йдеться в дописі.

"Одружився з Афанасією Кузьмівною, з якою прожив 58 років. Має доньку Галину, внуків Валентину та Івана, правнуків Дмитра та Яна .
Працював слюсарем на 3 шахті м.Нововолинська, потім -7 –й та 9-й, всього 58 років стажу. Після виходу на пенсію працював підвізником на фермі та на скирдовці соломи в колгоспі. Зараз разом з донькою далі трудиться по господарству, мають 20 га землі", - пишуть про ювіляра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні