На трасі біля Луцька лихач на легковику ледь не наїхав на дітей

1
-1
На трасі біля Луцька лихач на легковику ледь не наїхав на дітей
У селі Княгинок поблизу Луцька на регульованому пішохідному переході водій крутого легковика поїхав на червоне світло світлофора. Це зафіксувала камера відеоспостереження, встановлена на автошляху міжнародного значення М-19.

Фотодокази розмістили на сторінці «Княгининівська громада» у «Фейсбуці».

На скрінах з відео видно, що водій чорного легковика під’їхав до переходу, перед яким зупинився на червоне світло шкільний автобус.

Дорогу саме переходили дорослі й діти.

Лихач об’їхав автобус, перетнувши суцільну роздільну смугу і, не дочекавшись, поки загориться зелене, вдарив по газах. На щастя, пішоходи вже завершили перехід.

Автор допису Олена Мельник від імені громади звертається до Служби автодоріг, поліції і всіх, хто до цього причетний.

«Погодьте нарешті встановлення знаків, що на території Княгининівської ОТГ ведеться відеоспостереження! Можливо, хоч це якось допоможе запобігти порушенням ПДР (правил дорожнього руху – ред.) водіями», – пише Олена Мельник.

Нагадаємо, на території Княгининівської громади, на перехрестях і на в’їздах у населені пункти встановлено 16 відеокамер. На це громада з бюджету витратила 350 тисяч гривень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода, що не видно номера
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні