Між одягом у зав'язаному пакеті: секонд-хенду на Волині невідомі підкинули кошенят

1
-9
Між одягом у зав'язаному пакеті: секонд-хенду на Волині невідомі підкинули кошенят
У Володимирі невідомі підкинули кошенят в один із місцевих секонд-хендів. Малюків залишили у зав'язаному пакеті між одягом.

Про це ‎у спільноті "Володимир-Волинський SOS Допомога тваринам" у "Фейсбуці" написала Наталія Волошина‎.

"Мені постійно роблять закиди, що я люблю тварин більше, ніж людей. Не правда. Я люблю людей. Але не всі мають право називатись людьми! Це треба додуматись принести в зав'язаному пакеті 2 маленьких кошенят в магазин з гуманітаркою, що по вул. Ковельській, просто поставити пакет під вішаками з одежею і спокійно піти!" – йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У центрі Луцька молода пара викинула у смітник живих кошенят

"Навіщо? Що керує такими "людьми"? Велика їм подяка, що не викинули в смітник. Вони вчинили "гуманно"! Дозволили кішці народжувати, а потім дуже просто вирішили проблему. А якби працівники не звернули увагу на пакет? Кошенята були такі налякані, що навіть не ворушились! Як взяли в руки пакет, щоб подивитись, що це таке, то мало не зомліли! Пакет заворушився! Не відомо-скільки вони там просиділи! Люди! Це повна деградація! Краще стерилізуйте свою тварину! Чи ви рахуєте, що так гуманніше?" – обурюється волинянка.

Також авторка допису додала, що для кошенят наразі шукають нову сім'ю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сволочі,скоти,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні