У центрі Луцька молода пара викинула у смітник живих кошенят

4
-1
У центрі Луцька молода пара викинула у смітник живих кошенят
У Луцьку молода пара викинула у сміттєвий контейнер картонну коробку із трьома маленькими, нещодавно народженими кошенятами.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав громадський активіст Олександр Ніколайчук.

«Замало слів, одні емоції... Це ж ким у цьому житті слід бути, щоб видивитись найпорожніший сміттєвий бак, та опустити на дно коробку... Коробку із трьома маленькими живими кошенятами, лиш очки повідкривали, кругленькі, повненькі, але голодні, самі ще не їдять», – пише автор.

Зазвичай такі власники кішок-мам позбуваються новонароджених кошенят-«дівчаток», а тут всі – «хлопчики».

«Усі «пацики». Медичний шприц та чуйні панянки з магазину «Свій час» на пр. Волі, 15 наразі виконують роль кормлячої кішки-матері», – розповів Олександр Ніколайчук.

Він закликав: «Зголошуйтеся, кому не байдуже і потрібен відданий ніжний товариш по життю. Номер мобільного телефону опікунів скину в приват або просто відразу заходьте до магазину годинників».

Також лучанин розповів, як виявили кошенят у смітнику.

«Зі слів опитаних очевидців, молода пара підійшла зі сторони вул. С. Бандери (швидше – Коперника – ред.), чоловік поставив коробку в бак, й спокійно направилися прогулюватися проспектом Волі. Згодом коробку відкрила тіточка, яка забирала макулатуру для здачі на вторсировину. Така вона правда життя по-луцьки», – йдеться у дописі.

У коментарях лучани засуджують власників кішки-мами, нагадують, що в разі, коли не бажаєш возитися з потомством, треба кішку стерилізувати.

Також вони дають поради, як годувати таких кошенят, пропонують прихистити по одному в себе.

Місце, де орієнтовно знайшли кошенят
Місце, де орієнтовно знайшли кошенят

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От. Сволочі,то не люди....малюсіньким бажаю знайти хороші люблячі сім'ї...і добре що є хороші люди,які захищають безневинних котят..дякую вам!!!
Відповісти
А потім ще й дитину може викинуть, бо не потрібна буде.
Я не сильний в КК, але за це має бути відповідальність кримінальна
Відповісти
Ці нелюди гірше за тварин
Відповісти
Ужас подуріли.Я найшла теж новонароджених ще 2 роки назад.Сліпих ще тільки но десь родила.То теж біля мусорного бака в ящику викинули.Я їх забрала і годувала але вони всерівно поздихали
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні