У Києві викрили найбільшу в історії України нарколабораторію

0
2
У Києві викрили найбільшу в історії України нарколабораторію
Столичні правоохоронці викрили масштабну нарколабораторію, у якій вилучили більше 10 кілограмів психотропів.

У четвер, 21 березня, співробітники СБУ припинили діяльність найбільшої за всю історію України нарколабораторії психотропів.

Виготовленням заборонених речовин займалися троє чоловіків. Для цього вони обладнали спеціальні приміщення у приватному будинку на території міста Києва. Сума вилучених речовин та прекурсорів становить близько 7 мільйонів гривень, - повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Подільське управління поліції спільно зі співробітниками Служби безпеки України під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №7 викрили діяльність нарколабораторії з виготовлення психотропних речовин, що приносила мільйонні прибутки її організаторам. У приміщеннях орендованого будинку фігуранти обладнали лабораторію для виготовлення заборонених речовин. Готові наркотики фасували для подальшої реалізації

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні