--> Чоловік влаштував притон і схиляв дітей вживати наркотики | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік влаштував притон і схиляв дітей вживати наркотики

0
Чоловік влаштував притон і схиляв дітей вживати наркотики
У Києві затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють в організації роботи наркопритону. Зловмисник схиляв неповнолітніх вживати заборонені речовини, а під час обшуків у нього вилучили "товару" на близько 1 млн грн.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, під час реалізації вони викрили наркозбувача. Під час затримання поліцейські вилучили у зловмисника 50 грамів солей, 3 пігулки екстазі. Вдома у нього виявили "товар" на суму близько 1 мільйона гривень, же він організував наркопритон.

"У ході досудового розслідування ми встановили, що 23-річний чоловік, раніше судимий за вчинення злочинів проти власності та незаконні операції з наркотиками, зберігає та збуває заборонені речовини. Крім того, зловмисник облаштував у власній квартирі місце для вживання заборонених засобів та схиляв до вживання наркотиків неповнолітніх", – розповіли в поліції.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 250 тисяч гривень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні