Волиньрада хоче провести перевірку ОДА

0
1
Волиньрада хоче провести перевірку ОДА
У Волинській обласній раді ініціюють створити тимчасову контрольну комісію з питань перевірки виконання обласною державною адміністрацією делегованих повноважень у сфері охорони здоров'я.

Відповідний проект рішення зареєстрував голова Волиньради Ігор Палиця, – повідомляє "Конкурент".

Згідно запропонованих положень, контрольна комісія в межах своєї компетенції проводитиме діяльність у таких основних напрямах:
- здійснює контроль за:
а) виконанням рішень Волинської обласної ради, регіональних програм у сфері охорони здоров’я;
б) ефективністю управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у сфері охорони здоров’я;
в) ефективністю та цільовим використанням бюджетних коштів, що виділяються в галузі охорони здоров’я у Волинській області;
- розглядає інші питання у сфері охорони здоров’я відповідно до закону;
- готує звіти та пропозиції;
- інформує обласну раду про результати проведеної роботи.

Окрім цього комісія має право: знайомитися з документами, матеріалами і одержувати іншу необхідну інформацію від Волинської обласної державної адміністрації, управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій області; залучати до своєї роботи спеціалістів, експертів та інших фахівців; рекомендувати обласній раді на пленарному засіданні обласної ради та (або) на засіданні профільної постійної комісії обласної ради заслухати звіт керівника відповідного підприємства, установи чи організації.

Рішення про створення та склад комісії ухалюватимуть на сесії обласної ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні