Волинську облдержадміністрацію перевірять на корупцію

0
-1
Волинську облдержадміністрацію перевірять на корупцію
Діяльність Волинської облдержадміністрації перевірять на корупцію.

Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Олександра Савченка від 25 лютого 2019 року № 91 та з метою підготовки Антикорупційної програми на 2019 рік, у Волинській обласній державній адміністрації розпочався процес проведення оцінки корупційних ризиків у її діяльності.

Так, комісією з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми у лютому-березні 2019 року буде проведена ідентифікація та оцінка корупційних ризиків у діяльності найвищого виконавчого органу влади в області.

Слід зазначити, що до корупціогенних сфер діяльності органів влади віднесено, зокрема, функції з проведення публічних закупівель, надання адміністративних послуг, управління персоналом, управління фінансовими та матеріальними ресурсами, юридичного забезпечення, організації роботи щодо запобігання та виявлення корупції.

Тож за наявності інформації, яка може бути використана для ідентифікації корупційних ризиків у нормативно-правових актах та організаційно-управлінській діяльності обласної державної адміністрації, просимо надавати її на електронну пошту: vpoor@voladm.gov.ua.

Контактна особа: завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації Олександр Кондрацький . Тел. (0332) 778 166.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні