Голову РДА посадили за те, що виписав собі премію

0
2
Голову РДА посадили за те, що виписав собі премію
Суд вперше виніс вирок із призначенням покарання у вигляді позбавлення волі в справі за участі прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП).

Як повідомили в САП, йдеться про вирок голові Захарівської районної державної адміністрації на Одещині, який виписав самому собі надбавки на загальну суму понад 65 тисяч гривень, передає «Громадське».

«Обвинувачений усвідомлюючи, що надбавки не погодженні у встановленому законному порядку, підписав розпорядження, якими назначив собі надбавки в розмірі 695% від посадового окладу», — йдеться у повідомленні.

Суд підтримав позицію прокурорів САП і засудив чиновника до 3 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування строком на 3 роки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні