Хто наживається на забезпеченні бійців тероборони

0
Хто наживається на забезпеченні бійців тероборони
Сьогодні, 5 вересня, пройшло судове засідання стосовно усунення з посту голови Суворівської адміністрації Сергія Кондратюка. Однак адвокат подав відвід судді тим самим питання позбавлення права обіймати посаду перенесено.

Про це стало відомо з судового засідання.

Справою голови Суворівської адміністрації займається суддя Віктор Позняк, на думку адвоката він "упереджений".

"Суд не дослідив надані стороною захисту докази про штучне створення вини Кондратюка. На думку сторони захисту присутня фальсифікація доказів, щодо вартості товарів",
— зазначив захисник Кондратюка.

Прокурор вважає дані дії захисту Сергія Кондратюка способом затягування судового розгляду.

"Я вважаю що зазначена заява про відвід являється лише відкликанням часу",
— своєю чергою виступив прокурор.

Наразі усну заяву адвоката прийняли на авторозподіл, згодом буде визначений суддя який розгляне клопотання про відвід Позняка. Дата і час проведення наступного судового засідання стане відома згодом.

Нагадаємо, голові Суворовської райадміністрації Сергію Кондратюку вручили підозру за ст. 364 ч. 2 — зловживання владою та службовим становищем. Територіальній громаді міста Одеси завдано збитків майже на мільйон гривень.

"За даними слідства, посадовець мав здійснити матеріально-технічне забезпечення підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань територіальної громади міста Одеси. Зокрема, закупити спеціальне спорядження та військове обмундирування. Під час виконання цього завдання він умисно уклав договір з комерційною структурою на постачання термобілизни, спальних мішків та карематів за завищеними цінами",
— йдеться в повідомленні Нацполіції.

За скоєне підозрюваному може загрожувати до шести років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Що відомо про Сергія Кондратюка?
Сергій Кондратюк — депутат партії мера Одеси Геннадія Труханова "Довіряй ділам". У різні роки працював директором центрального Білгород-Дністровського ринку (КП "Асорті"), був членом виконкому Затоківської сільської ради та заступником сільського голови Шабо. Також був керівником Білгород-Дністровської міської організації партії "Довіряй ділам". У липні 2018 року призначений головою Суворовської райадміністрації Одеси.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні