На Волині хотіли дати хабара прикордоннику. ФОТО

0
3
На Волині хотіли дати хабара прикордоннику. ФОТО
На Волині чоловік пропонував кошти прикордоннику за сприяння у незаконному переміщенні через державний кордон з України до Польщі тютюнових виробів.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

Під процесуальним керівництвом військової прокуратури Луцького гарнізону, слідчим ГУНП у Волинській області за матеріалами та спільно з оперативниками Північного регіонального управління, із залученням військовослужбовців спецпідрозділу Держприкордонслужби «ДОЗОР», в рамках контролю за вчиненням злочину за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369 КК України, задокументовано факт надання громадянином України неправомірної вигоди у розмірі 100 доларів США та 2400 гривень військовослужбовцю Луцького прикордонного загону. Чоловік пропонував кошти за сприяння у незаконному переміщенні через державний кордон з України до Польщі тютюнових виробів.

Зловмисник сподівався, що прикордонник погодиться «співпрацювати» та буде надавати інформацію щодо розміщення прикордонних нарядів. Громадянина затримано на підставі п. 1 ч. 1 ст. 208 КПК України.

У ході подальших оперативних заходів, з метою виявлення засобів вчинення протиправної діяльності у помешканнях осіб проведено обшуки, під час яких виявлено мобільні телефони, тепловізійний прилад, бінокль, радіостанцію, які, ймовірно, використовувались для відстеження руху прикордонних нарядів, а також зброю та набої.

Слідчим військової прокуратури Луцького гарнізону фігуранту кримінального провадження оголошено підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Проводяться невідкладні слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні