Чоловік проткнув собаку вилами і намагався його спалити. ФОТО. ВІДЕО 18+

2
4
Чоловік проткнув собаку вилами і намагався його спалити. ФОТО. ВІДЕО 18+
У Кривому розі містяни помітили, як чоловік проткнув собаку вилами і намагався його спалити.

Інцидент трапився у суботу, 2 березня, у Довгинцівському районі, повідомляє "Первый Городской".

За словами очевидців: чоловік наколов собаку на вила і кинув її в багаття. Люди викликали поліцію і відвезли тварину у ветеринарну клініку.

Місцеві мешканці розповіли, все відбувалося в районі взуттєвої фабрики. Компанія людей йшла через гаражний кооператив, що не далеко від вулиці Мудрьонівська, і побачила інцидент.

Городяни помітили, що чоловік наколов на вила живу собаку, і кинув у багаття. Очевидці розповідають, що напередодні годували тварину з рук, і вона була здоровою. Свідки викликали поліцію і відвезли хвостатого в клініку.

У тварини було кілька колотих ран. Зараз вона знаходиться у одного з очевидців. Небайдужий городянин говорить, що собака не стає на задні лапи. Свідки того, що сталося звернулися в поліцію. Там перевіряють всі факти і збираються відкрити кримінальне провадження.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його треба самого на вила наколоти,щоб відчув те саме
Відповісти
То не чоловік, а мусорок... Поліцейський.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні