Лучанин купив батон із міллю. ФОТО

0
1
Лучанин купив батон із міллю. ФОТО
Лучанину Едуард Петрович‎у в одній із місцевих крамниць продали батон із міллю.

Фото неприємної знахідки чоловік опублікував у спільноті "Луцьк то є Луцьк" у "Фейсбуці".

"Смачного від "Теремно Хліб" 28.02.19 р", – коротко підписав світлину автор.

Нагадаємо, це вже далеко не перша подібна ситуація із випічкою від "Теремно Хліб". Чого тільки не знаходять волиняни у хлібо-булочних виробах. Так, раніше лучанин Андрій Циганов, купуючи булочку, навіть не підозрював, що жуватиме каміння, замість родзинок, а мешканка Нововолинська Наталія Парфенюк ледь не наїлася хліба із хробаками.

До слова, у коментарях користувачі додають, що якість хліба, який продають у місті і селі, суттєво відрізняється.

"До недавнього часу я вважала, що це найсмачніший хліб,але зараз купуємо його виключно тільки у Луцьку, бо у село в магазин привозять зовсім інший. Таке враження, що з якихось відходів. Той самий теремнівський, а різниця у якості між містом і селом велика", – коментує Олена Кашпрук.

"Повністю з вами, Олено, погоджуюся. Купувала в Луцьку, смак один, хороший, а купила в Горохові, не можна було їсти, з якимись домішками", – додає Зоя Антонюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні