--> У Нововолинську чоловік агітував за кандидата в Президенти у себе на балконі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську чоловік агітував за кандидата в Президенти у себе на балконі

2
-4
У Нововолинську чоловік агітував за кандидата в Президенти у себе на балконі
На Волині знову зафіксували порушення виборчого законодавства. У Нововолинську чоловік розмістив агітаційний банер одного з кандидатів в Президенти у себе на балконі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

19 лютого на балконі квартири будинку в місті Нововолинськ поліцейські виявили агітаційний банер одного із кандидатів у Президенти України без відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.

За фактом цього правопорушення правоохоронці склали відповідний адміністративний протокол на власника помешкання за ч. 2 ст. 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція цієї статті передбачає штраф.

Правоохоронці закликають громадян у випадку виявлення порушень виборчого законодавства України повідомляти про це на оперативну лінію «102».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
..розкритий тяжкий злочин по гарячих слідах.всім премію.
Відповісти
У себе на балконі...законодавство не забороняє !Відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск у даному випадку не потрібно, якщо це не масовий тираж та не заліплені всі балкони..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні