На головному ринку волинського міста не дотримуються карантинних обмежень. ВІДЕО

0
-6
На головному ринку волинського міста не дотримуються карантинних обмежень. ВІДЕО
На головному ринку Нововолинська ні продавці, ні покупці не дотримуються карантинних обмежень.

Про це говорили на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС, пише "Нововолинськ.com".

Більше того, присутнім показали відео, яке зняли вчора на Центральному ринку Нововолинська, де чітко видно, що нововолинці не дотримуються дистанції, а значна частина навіть не носять масок.



Заступник міського голови Олександр Громик зазначив, що відсутність масок та недотримання дистанції – це не всі проблеми, які на сьогоднішній день є на ринку. Система оповіщення, яка мала б бути встановлена ще у перші дні його відкриття, відсутня. Така ж ситуація з перегородженням між продуктовими та промисловими рядами.

У свою чергу, директор ринку Ігор Федоришин наголосив, що перегородженя між продуктовими та промисловими рядами уже втретє ламають, загалом контролювати людей у базарні дні надзвичайно складно.

Підсумовуючи, міський голова Віктор Сапожніков зазначив, що дотримання основних гігієнічних норм під час карантину – це справа кожного особисто. Однак, якщо нововолинці не носитимуть масок та не дотримуватимуться дистанції, ситуація із захворюваністю може різко погіршитися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні