Відбулися торги на будівництво школи в селі на Волині

0
14
Відбулися торги на будівництво школи в селі на Волині
У вівторок, 19 лютого, відбулося розкриття тендерних пропозицій на «Нове будівництво ЗОШ I-III ступенів в с. Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області. І черга».

Про це повідомляє Волинська ОДА.

Нагадаємо, що тендер оголосив департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації 31 січня 2019 року. Вартість проекту становить 115 млн 344 тис. 780 грн.

Так, участь у тендері взяли чотири фірми. Нині розпочалася кваліфікація – перевірка пакету документів наданої у складі тендерної пропозиції учасником на відповідність вимогам тендерної документації. За її результатами й буде визначено переможця. Триватиме ця процедура 5 днів, але, за по треби, може бути продовжена до 20 робочих днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні