У волинському селі розпочали будівництво довгоочікуваної школи

0
-2
У волинському селі розпочали будівництво довгоочікуваної школи
В області розпочалося будівництво одного з найбільших волинських довгобудів – школи в селі Стобихівка Камінь-Каширського району.

Про це стало відомо на зустрічі тимчасово виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександра Киричука з ініціативною групою мешканців села, в понеділок, 4 листопада.

Нагадаємо, жителі села Стобихівка Камінь-Каширського району їздили в Київ і два дні стояли під Офісом Президента України з вимогою розблокувати будівництво школи. Селяни зустрілися з Президентом і розповіли про проблемне будівництво школи.

Пізнішу у Волинській облдержадміністрації дійшли згоди щодо здешевлення будівництва школи у Стобихівці.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить 117,7 мільйона гривень. Основним джерелом фінансування визначено Державний фонд регіонального розвитку. На сьогодні з ДФРР надійшло на рахунки розпорядника 2 мільйони гривень. Окрім того, 410 тисяч гривень виділено з районного бюджету, як співфінансування.

Будівельники вже взялися за роботу. В цьому році передбачено виконання земляних робіт та заливання фундаменту.

До слова, тендер виграло харківське підприємство ТОВ «Навітехсервіс». Однак, після проведення перемовин, за участю тимчасово виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації Олександра Киричука, підрядна організація уклала договір субпідряду з волинською будівельною фірмою «Житлобуд-2», яка має чималий досвід зведення навчальних закладів в регіоні.

Зустріч Киричука з ініціативною групою мешканців Стобихівки
Зустріч Киричука з ініціативною групою мешканців Стобихівки


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні