Встановили особу хлопця, який порізав агітаційний намет Порошенка у Луцьку. ВІДЕО

0
4
Встановили особу хлопця, який порізав агітаційний намет Порошенка у Луцьку. ВІДЕО
У Луцьку встановили особу хлопця, який напав з ножем на агітаційний намет "Блоку Петра Порошенка" на площі біля РЦ "Промінь".

Про це повідомила прес-служба волинської "Солідарності".

Нагадаємо, 15 лютого, у Луцьку чоловік з ножем порізав агітаційний намет «Блоку Петра Порошенка».

Аби не руйнувати життя 18-річного хлопця, який 15 лютого біля розважального центру «Промінь» порізав намет «Блоку Петра Порошенка», волинська «Солідарність» не вимагатиме його покарання у правоохоронців. Про це 19 лютого заявив на прес-конференції голова волинської «Солідарності» Іван Мирка.

18-річний Антон Степанюк, який напав на агітаційний намет, прийшов до партійного офісу та вибачився за скоєне. Хлопець сказав, що не є членом жодних політичних партій чи угруповань та попросив вибачення за скоєні дії.

Голова волинської «Солідарності», сказав, що відкличуть свою заяву з поліції, адже хлопець надто молодий і не хочеться, аби його життя постраждало через необдуманий вчинок.

"Поспілкувавшись з Антоном, я абсолютно впевнений у тому, що він жалкує про скоєне. Сподіваємось, що це не повториться»,– зазначив Іван Мирка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні