Жінка викинула дев’ятимісячне немовля з мосту

0
3
Жінка викинула дев’ятимісячне немовля з мосту
У Миколаєві жінка, що скинула дев’ятимісячного сина з Інгульського мосту, заявила, що хоче вийти з СІЗО, щоб знайти роботу і влаштовувати своє життя.

Про це стало відомо на засіданні в Центральному районному суді, яке відбулося в середу, 13 лютого, пише місцеве видання «Новости N».

Під час засідання колегія суддів розглянули клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу для підсудної.

На думку звинувачення, підозрювана може впливати на свідків і ховатися від слідства, оскільки вона звинувачується у тяжкому злочині і не має міцних соціальних зв’язків у Миколаєві.

Адвокат зазначила, що її підзахисна не має наміру ховатися від слідства та на будь-кого впливати. Вона хоче просто вийти з СІЗО, щоб знайти роботу і почати «заробляти хорошу характеристику», оскільки має намір повернути свої батьківські права щодо сина.

Крім того, за словами правозахисниці, здоров’я підсудної погіршилося за час перебування в ізоляторі. Однак довести це довідками від лікаря адвокат не змогла, оскільки «ще не отримала їх». – Ховатися вона не буде. Буде влаштовуватися на роботу і заробляти позитивну характеристику, щоб відновити батьківські права, – сказала вона.

Підсудна підтримала адвоката і розповіла, що повинна вийти з СІЗО, щоб мати можливість влаштувати своє життя.

"Я не згодна з прокурором. Мені потрібно влаштуватися на роботу, якось починати жити. Я нікому не загрожую. Я вважаю, що маю потихеньку влаштовувати своє життя".

У підсумку судді прийняли рішення продовжити для підозрюваної запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні