У Старовижівському районі скасували незаконне виділення землі в лісі під забудову

0
3
У Старовижівському районі скасували незаконне виділення землі в лісі під забудову
У одній із сільських рад Старовижівського району Волинської області заборонили будувати серед лісу.

Зокрема прокурори виявили факт затвердження сільською радою детального плану території з порушенням вимог чинного законодавства, – повідомляє Конкурент.

Так, сільська рада затвердила детальний план території, яким передбачалося на землях лісового фонду, що вкриті деревною та чагарниковою рослинністю, будівництво житлової та громадської забудови. Як наслідок – посеред лісу могли постати індивідуальні житлові будинки громадян та інші об’єкти нерухомості.

Реагуючи на порушення закону, Ковельська місцева прокуратура звернулася до Волинського окружного адміністративного суду із позовом про визнання протиправним та скасування такого рішення сільради.

Рішенням Волинського окружного адміністративного суду від 7 лютого 2019 року позов прокурора задоволено повністю, відтак органи прокуратури упередили подальше незаконне виділення земельних ділянок в лісі під житлову забудову.
Теги: ліс, земля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні