--> Волинська прокуратура вимагає від міськради повернути державі 33 гектари лісу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська прокуратура вимагає від міськради повернути державі 33 гектари лісу

0
0
Волинська прокуратура вимагає від міськради повернути державі 33 гектари лісу
На Волині прокуратура вимагає повернення в державну власність земель лісового фонду вартістю 29 млн гривень.

Прокуратура Волинської області звернулася до Господарського суду області в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації з позовом до Устилузької міської ради, аби повернути у власність держави 33 га земель лісового фонду вартістю 29 млн грн, інформують в пресслужбі прокуратури Волині.

Підставою пред’явлення позову стала незаконна зміна цільового призначення земельної ділянки з земель лісового фонду на землі сільськогосподарського призначення, що призвело до незаконного вибуття цієї ділянки із користування державного підприємства лісової галузі – "Володимир-Волинського лісомисливського господарства".

Відтак у суді прокурори наполягатимуть на поверненні цих земель у власність держави.

Господарським судом Волинської області уже задоволено три позовні таких позовних заяви прокуратури Волині про повернення у державну власність лісових ділянок загальною площею 138 гектарів

Одне рішення – про повернення державі 60 га земель лісового фонду вартістю 70 млн грн вже виконано. Два – на етапі виконання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні