Між учнями поділили туалети: скандал у волинській школі

0
10
Між учнями поділили туалети: скандал у волинській школі
Директор школи №7 міста Ковеля Валерій Кубай прокоментував ситуацію, що виникла між техпрацівником навчального закладу та учнем.

Про це повідомляє Today.ua.

Нагадаємо, у місті на Волині школярі скаржаться, що їх не пускають в туалет.

За його словами, 8-класник Павло Оксенюк йшов у туалет у зону, де навчаються першокласники (1 та 2 поверхи навчального закладу). У школі вже не перший рік існує домовленість, що старшокласники можуть ходити лише у розташовані на 3-му та 4-му поверсі вбиральні. Цього ж вимагають і санітарні норми.

«У нас туалети у належному санітарному стані, їх загалом є 8, у кожній вбиральні – по дві секції. Але немає сучасних кабінок, тому дітям молодших класів спільні туалети спричиняють певні незручності. Батьки попросили розділити вбиральні для дітей старшого віку і першачків. Дітки це розуміють. Саме цьому учню ми неодноразово пояснювали ситуацію, але він все одно вирішив туди піти. Це він питав і за годину до конфлікту в іншого вчителя», – зауважив директор навчального закладу.

За словами Валерія Кубая, донині прецедентів між техпрацівниками і школярами не виникало, тож чи не є це булінгом розбиратиметься спеціальна комісія з числа представників батьківського комітету, трудового колективу, а також батьки Павла Оксенюка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні