У місті на Волині школярі скаржаться, що їх не пускають в туалет

4
-4
У місті на Волині школярі скаржаться, що їх не пускають в туалет
В ЗОШ №7 міста Ковель школярів не пускають у вбиральню.

Про це у своєму дописі у групі БАТЬКИ SOS, що у Фейсбук, написав Павло Оксенюк.

"В школі ЗОШ 7 м.Ковель адміністрація видала наказ не впускати в туалет дітей з 5 класу, а сам я ходжу в 8, причин не називають. Про це знав тільки мій брат близнюк, а я не знав. Сьогодні, 28 січня, я вирішив піти в туалет по фізіолоічним потребам людини. Побачивши мене, що я іду в напрямку туалету, "прибиральниця" взяла мене за праву руку і сказала: "Вийшов, тут не можна в туалет". Почувши це, друга прибиральниця сказала: "Не трогай його, він неадекват!" - йдеться у дописі.

Хлопець дещо з розмови встиг записати на відео.

"Потім сказала, шо нада ходити в туалет, який має дуже неохайний вигляд, дуже різкий і неприємний запах, знаходиться він в спортзалі (І НЕ ЗАВЖДИ ВІН ВІДКРИТИЙ, і ВИДКРИТИМ Я ЙОГО ПОБАЧИВ ЗА ВЕСЬ НАВЧАЛЬНИЙ РІК ТІЛЬКИ ДВА РАЗИ)", – додає хлопець.

Світлини вбиральні школяр розмістив у своєму дописі.

До речі, допис викладено із хештегом #НІТОРТУРАМ

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Ковелі через грип – на карантині дві школи





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З відео, яке хлопець, записав стає зрозуміло що мова йде про туалет для першачків. Тоді я тільки за, щоб сташокласники там не совалися. В нас у школі теж розділені туалети, для початкових класів і для старших. А от чи шарпали прибиральниці хлопця? Думаю що ТАК!
Відповісти
Ну ви вже мене вибачте, але коли дитина хоче в туалет, то вже не варто дивитися де можна, а де ні. Бувають всілякі випадки.
Відповісти
Якщо не помиляюся, окремі вбиральні для першачків і старшокласників закріплені санітарними нормами. А ваше "Бувають всілякі випадки", то це означає, що тому восьмикласнику можна де захоче свої потреби справити? І під дверима школи? Думаю в такому віці дитина вже може донести свою "потребу" до потрібного місця, а не йти у вбиральню для малюків.
Відповісти
і це НОВА українська школа про яку так скрізь говорить Гриневич ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні