На хабарі спіймали чиновника «Укрзалізниці»

0
-3
На хабарі спіймали чиновника «Укрзалізниці»
За вимагання хабара у розмірі 250 тисяч гривень затримали посадовця АТ "Укрзалізниця", а також посередника.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

"У понеділок, 28.01.2019, прокуратурою міста Києва спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ та слідчими НП України затримано на одержанні неправомірної вигоди службову особу Філії "Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд" АТ "Укрзалізниця" та посередника", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, службовець філії вимагав від підприємця 250 тисяч гривень хабара за надання в оренду майна державної установи.

У ході документування злочину чиновника, а також особу, яку він залучив у якості посередника, затримали в одному з столичних ресторанів під час одержання першої частини хабара.

"На даний час затриманим особам готується підозра за ст. 368 КК України. На місці події тривають слідчі дії", - зазначили у прокуратурі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині поліція оголосила підозру сільському голові, який брав хабара
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні