На Волині поліція оголосила підозру сільському голові, який брав хабара

0
3
На Волині поліція оголосила підозру сільському голові, який брав хабара
На Волині поліція оголосила підозру сільському голові в отриманні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Нагадаємо, на початку січня 2019 року, на хабарі спіймали сільського голову Буциньської сільської ради Старовижівського району Петра Кошелюка. За 12 тисяч гривень очільник громади всупереч вимог законодавства, надав приватному підприємцю усний дозвіл на зрізування на території сільради ялинок задля їх подальшої реалізації. Гроші посадовець одержував двома "траншами" по 6 тис. грн. Перший "транш" – ще в грудні минулого року

Так, у понеділок, 28 січня, слідчі детективи головного управління Національної поліції у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили одному із сільських голів Старовижівського району про підозру в скоєнні правопорушень, передбачених ч.3 ст.368 та ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України. Йдеться про одержання неправомірної вигоди службовою особою та службове підроблення.

Підозрюваному загрожує, зокрема, штраф від 17 тис. грн. до понад 25 тис. грн., або арешт на строк від трьох до шести місяців, чи позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні