В Україні розвивають виробництво курятини без антибіотиків*

1
9
В Україні розвивають виробництво курятини без антибіотиків*
Продукція «Епікур» здобула популярність у спортсменів, фанатів правильного харчування й тих, хто дбає про своє здоров'я та фігуру.

В Україні, як і в усьому світі, впевнено розвивається тренд здорового способу життя. Все більше людей займаються спортом, відмовляються від шкідливих звичок та вивчають етикетки на продуктах, які вони споживають. Бо, як відомо, здоровий спосіб життя неможливий без здорового і корисного харчування.

Ринок України змінюється – з'являються нові правила, підвищуються стандарти. Люди хочуть купувати якісні продукти, а там, де є попит, завжди буде пропозиція від інноваційних компаній.

Бренд «Епікур» – це куряче м'ясо, вирощене без антибіотиків і стимуляторів росту. Компанія розвиває в Україні принципово нові стандарти, цінності та культуру ведення бізнесу.

Менш ніж за рік існування бренду продукція «Епікур» уже представлена ​​в таких супермаркетах, як:

METRO;
«Ашан»;
«Велика кишеня»;
«Мегамаркет»;
NOVUS;
«Таврія В»;
«Фуршет»;
«Фора»;
в інших регіональних мережах.

Багато в чому успіх нової курятини на ринку України забезпечили революційні стандарти виробництва без застосування антибіотиків та стимуляторів росту. Загрозу від їх використання при вирощуванні м'яса з кожним роком усвідомлюють все більше людей, і вони роблять вибір саме на користь натурального та здорового продукту.

Крім того, увагу покупців «Епікура» привертає якісна упаковка продукту – герметичний бар'єрний лоток, наповнений спеціальною сумішшю звичайних атмосферних газів. Це сприяє збереженню свіжості протягом 7 днів без заморозки. Прозора щільна плівка дозволяє споживачеві побачити й оцінити стан курячого м'яса ще до покупки.

Переваг у «Епікура» досить багато, але головне, що здорове харчування стає ближчим для кожної сім'ї.

Варто відзначити, що створюючи новий за якістю продукт для здорового способу життя, компанія особистим прикладом розвиває ЗСЖ і всіляко підтримує його прояви, особливо пов'язані з бігом. У корпоративній культурі OPENMIND, до складу якої входить бренд «Епікур», існує спортивно-туристичне заохочення співробітників за успіхи в роботі та спорті. Бігова команда «Епікур» бере участь у марафонах і забігах багатьох міст України, а цього року 25 співробітників візьмуть участь у Міжнародному марафоні в Будапешті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до цього курятина була з антибіотиками.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні