Відпочинок на Закарпатті: вибираємо санаторій на 2019 рік*

0
3
Відпочинок на Закарпатті: вибираємо санаторій на 2019 рік*
Закарпатський край славиться своїми красотами, кліматом, унікальними мінеральними водами. Тому не дивно, що саме тут розміщено багато різних курортів, які щорічно відвідує велика кількість відпочиваючих.

Тільки тут, на Закарпатті, ви можете забути про повсякденні турботи, клопоти, побутові проблеми і зануритися в атмосферу спокою, релаксації і заспокоєння. Санаторії Закарпаття, з усією гостинністю і відкритою гуцульською душею, готові зустріти вас у будь-який час року.

Побувавши тут хоча б раз в житті, вам захочеться повернутися сюди знову. Саме тут крім комфортабельного проживання, європейського обслуговування, збалансованого харчування, культурної програми, пропонують корисні і приємні для організму лікувальні та профілактичні процедури.

На території Закарпаття відпочинок відрізняється поєднанням лікувальних та оздоровчих методів. Іноді може скластися враження, що цілюще гірське повітря цього краю з першого подиху позбавляє нас багатьох захворювань, дарує нам здоров’я та довголіття.

Вибираємо санаторій для відпочинку на Закарпатті на 2019 рік
Відпочинок в Закарпатті запам’ятається кожному відпочиваючому. На даній території України існує від 28 санаторних комплексів, які спеціалізуються на певній групі захворювань. Вибираючи місце майбутнього відпочинку, визначтесь з його бюджетом.

На сьогоднішній день, санаторно-курортні установи пропонують широкий спектр оздоровчих процедур, які відрізняються за вартістю і як наслідок відображаються на ціні путівки. Всі курортні комплекси розташовані в гарних, багатих і екологічно чистих регіонах Закарпаття, серед лісів і величних гір. Більшість курортів готові приймати своїх постояльців на лікування та оздоровлення цілий рік, деякі тільки сезонно.

Найбільш популярні санаторні комплекси Закарпаття – це:

• «Квітка Полонини», «Поляна», «Синяк», «Кришталеве Джерело» - одні з кращих санаторіїв, які знаходяться недалеко від Мукачева. Головним напрямком у лікуванні є використання вуглекислих мінеральних і термальних вод в процесі лікування широкого спектру захворювань.

• «Боржава» - знаходиться в селі Довге. Тут вам допоможуть позбутися від захворювань опорно-рухового апарату, органів травлення, серцево-судинної, нервової, сечовидільної систем. Особливістю цього закладу є використання під час оздоровлення винотерапії. Це унікальне поєднання лікування за допомогою мінеральної води та натурального закарпатського вина, яке виготовлено місцевими виноградарями.

• «Карпати» в Чинадієво - загальна площа санаторію становить 40 га. На його території розташований старовинний замок графа Шенборна. Розмістився комплекс недалеко від Мукачева. Тут вам вилікують суглоби, допоможуть позбутися від серцевих захворювань тощо.

• «Термал Стар» знаходиться на території дивовижного курортного комплексу Нижнє Солотвино. Прекрасно розвинена інфраструктура, широкий спектр лікувальних та оздоровчих процедур допоможе вам незабутньо відпочити.

Досить популярними серед відпочиваючих є санаторії «Вісак», «Шаян», «Сонячне Закарпаття». Саме тому, перш ніж вибрати курортний комплекс, радимо вам прочитати відгуки відвідувачів. Варто зазначити також те, що родзинкою деяких курортних комплексів є частування відпочиваючих унікальним карпатським чаєм, що володіє лікувальною дією на організм. Спеціально розроблена, секретна чайна формула ґрунтується на натуральних, чистих ягодах і травах, зібраних високо в горах.

Не можуть не порадувати при відпочинку у Закарпатті ціни. З упевненістю можна сказати, що вони доступні кожному. Тому поспішіть замовити путівки в санаторно-курортні комплекси прямо зараз. Менеджери сайту sanatorii-karpat.com з радістю допоможуть Вам у підборі потрібного вам відпочинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні