У справжній перлині Волині: думки відпочивальників про «Пролісок»

0
3
У справжній перлині Волині: думки відпочивальників про «Пролісок»
Цьогоріч санаторій матері й дитини «Пролісок», що розташований посеред соснового лісу поблизу села Грем’яче Ківерцівського району Волині, прийняв на оздоровлення понад 4 тисяч відвідувачів.
Журналісти «Волинь 24» поспілкувалися з гостями закладу, аби почути їхні враження про перебування тут.


Пані Людмила з Ківерців Волинської області не вперше приїхала до лікувального закладу. Вона бачить суттєву різницю, порівняно з тим, що було тут у 2010 році.



«Я раніше відпочивала у санаторії разом з дітьми. Завжди порівнюю «Пролісок» з іншими закладами. Тут чудова природа, чисто, багато зелені. Найголовніше, що вдало підібрана команда, яка працює для людей, персонал завжди привітний. Пам’ятаю, як під час першого мого приїзду сюди Валентина Іванівна (Касарда, директор «Проліску» – ред.) підходила до усіх відпочивальників та запитувала про наші справи, враження і побажання. За роки змінилося усе на краще», – ділиться думками пані Людмила.

Житель Хмельницької області Володимир Гусєв також не вперше відвідав оздоровчий комплекс. Чоловік приємно вражений щорічними змінами у закладі.



«Ми з друзями не вперше у «Проліску». Нам тут дуже подобається, відчувається динамічний розвиток. Ми постійно спостерігаємо оновлення інвентарю, появу нових кабінетів. Персонал – чудовий, номери – чисті, годують дуже смачно», – розповідає пан Володимир.

Міський голова Володимир-Волинського Петро Саганюк каже, що, на превеликий жаль, відвідав «Пролісок» вперше. Посадовець з великим досвідом приємно вражений умовами у закладі та професіоналізмом персоналу.



«Багато чув гарних відгуків про санаторій. Сьогодні привселюдно заявляю, що це чудовий заклад, прекрасні люди, професійні лікарі. Приємно вражають басейн, мінеральна вода і процедури. Не потрібно далеко їхати, ми маємо чудовий санаторій на Волині на чолі з правильним керівником Валентиною Іванівною. Вона дуже багато зробила, розбудувала «Пролісок», створила тут справжню перлину Волині», – розповів Петро Саганюк.

Колишній спортсмен та любитель здорового способу життя Іван Миколайович запевняє, що уже «прописаний» у санаторії, так часто його відвідує.



«Я найвідданіший клієнт санаторію. Відпочиваю тут від самого створення. Часто буваю з дружиною. Вражає те, як змінився санаторій. Тут поєднуються і відпочинок, і оздоровлення, і приємне проведення часу. Скажу, що Валентина Іванівна доклала немало зусиль, аби підняти заклад на такий високий рівень», – запевняє Іван Миколайович.

Гостя з Одеси, яка приїхала на Волинь, не шкодує емоцій, аби розповісти про враження від проведених днів у «Проліску».



«Мені тут так добре. Рекомендую усім. Харчування відмінне, лікування неймовірне. Якщо ви хочете до раю, потрібно їхати сюди. Сонце та море набридають, хочеться поїхати до лісів та насолоджуватись чистим повітрям», – каже пані Людмила.

Позивний та життєрадісний ковельчанин Анатолій – професійний мотоспортсмен. У санаторії проходить реабілітацію після травми.




«Мені у закладі дуже добре відпочивати і ставати на ноги. Персонал привітний та відповідальний. Я бував за кордоном у реабілітаційних центрах, проте жоден не дав такого результату, як тут. Окрім «Проліску», на Волині більше немає закладу, аби отримати хорошу реабілітацію», – резюмує пан Анатолій.

Найчастіше у своїх коментарях та розповідях відпочивальники згадували заслуги директора санаторію матері та дитини Валентини Касарди. Запитуємо в неї, у чому секрет процвітання закладу.



«Основним досягненням «Проліску» є команда, завдяки якій можна побачити результат. Плани у нас лише на перспективу. Будемо посилювати базу лікування опорно-рухового апарату. Робити державу без людей неможливо, тому цінуємо кожного співробітника. На жаль, дехто хоче внести розбалансованість у наш колектив, але ми маємо міцне ядро та впевненість у своїх силах».

Як розповідає Валентина Іванівна, тут багато відпочивальників – учасники ліквідації аварії на ЧАЕС та бійці неоголошеної російсько-української війни.

«Я прошу депутатів обласної ради ухвалювати програми лікування для бійців та родини. Адже період адаптації краще проходить, коли хлопці перебувають у колі рідних», – каже Валентина Касарда.

Також вона зауважила, що бізнес потребує спокою. Тому аби санаторій і надалі працював та допомагав людям, потрібно просто дати можливість професійному колективу високоякісно виконувати свою роботу.



Довідково. Санаторій «Пролісок» розташований на території регіонального ландшафтного парку, в екологічно чистій зоні. Тут три спальні корпуси, в яких 109 комфортабельних номерів та 13 сімейних котеджів, лікувальний та водолікувальні корпуси із сучасним обладнанням, басейн, термальний басейн з мінеральною водою. «Пролісок» має унікальні сучасні діагностичну та лікувальну бази. У лікувальному комплексі санаторію запроваджено понад 60 різноманітних процедур.


Дар'я ОКРУЖКО
Фото автора
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні