--> Волинського капелана відзначили за волонтерську діяльність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинського капелана відзначили за волонтерську діяльність

0
-5
Волинського капелана відзначили за волонтерську діяльність
Волинського капелана Ігоря Літвінцова відзначили за волонтерську діяльність.

Настоятеля церкви Благовірного Костянтина Острозького селища Олика нагородили подякою голів РДА та районної ради, - повідомляється на сторінці Ківерцівської РДА у Фейсбуці.

Керівник апарату Ківерцівської РДА Зоя Радюк вручила нагороду 7 грудня, напередодні чергової поїздки капеланів району на Cхід з гуманітарним вантажем.

«При єпархії УПЦ КП створене духовне управління військового духовенства, за священниками закріплені військові частини, шпиталі, учбові заклади, де вони несуть служіння. Хочу подякувати усім, хто відгукується на наше прохання про допомогу. Ось і 9 грудня ми з черговим гуманітарним вантажем їдемо на схід. Найболючіше, це те, що гинуть молоді хлопці. З початку бойових дій церква, священники були з нашими хлопцями в окопах, тому що проливалася кров, втрачалось людське життя, це було тяжко фізично і духовно. Капелани завжди перебували з військовими ЗСУ, щоб духовно укріпити тих, хто перебуває в зоні бойових дій. Адже, кажуть в народі – на війні невіруючих немає», – подякував священник Ігор Літвінцов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні