--> Японський міністр із кібербезпеки розповів, що «ніколи не користувався комп’ютером» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Японський міністр із кібербезпеки розповів, що «ніколи не користувався комп’ютером»

0
5
Японський міністр із кібербезпеки розповів, що «ніколи не користувався комп’ютером»
Новопризначений японський міністр з питань кібербезпеки розповів, що він "ніколи не користувався комп'ютером".

Йошитака Сакурада зізнався у цьому під час виступу перед японськими парламентарями, - пише ВВС Україна.

"Відтоді, як мені виповнилося 25 і я став незалежним, я інструктував своїх секретарів і інших підлеглих. Я ніколи не використовував комп'ютер", - цитує пана Сакураду новинне агентство Kyodo.

На посаду міністра його призначили минулого місяця. До його обов'язків, зокрема, входить нагляд за підготовкою системи кібероборони, яка має запрацювати напередодні Олімпійських ігор 2020 року в Токіо.

Представник Демократичної партії, у відповідь на питання якого Сакурада й зробив неочікуване зізнання, не приховував свого здивування.

"Мені здається, це щось неймовірне - той, хто відповідає за кібербезпеку країни, ніколи не мав справу з комп'ютером", - заявив депутат.

У відповідь міністр одразу ж запевнив присутніх в тому, що відповідний досвід мають його підлеглі, а отже жодної проблеми немає.

Пізніше Сакурада не спромігся дати чітку відповідь на питання про те, чи використовуються USB-носії на атомних електростанціях Японії.

Заява політика стала сюрпризом не лише для японських парламентарів, а й для користувачів місцевих соцмереж.

Багато хто з них жартував, що Сакурада - ідеальний кандидат на посаду міністра з кібербезпеки вже хоча б тому, що його комп'ютер неможливо зламати - його в чоловіка просто немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні