Хто найбільше заробляє на Волині

1
2
Хто найбільше заробляє на Волині
Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих у виробництві меблів, автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, машин і устатковання, не віднесених до інших угруповань, у сфері фінансової та страхової діяльності, де заробітна плата перевищила середній показник по області в 1,8–1,5 раза.

Про це повідомили у головному управлінні статистики у Волинській області.

Середня номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій області (з кількістю працюючих 10 осіб і більше) у вересні становила 7573 грн (в Україні – 9042 грн), що в 2 рази вище мінімального її рівня, передбаченого законодавством (3723 грн) та на 24,1% більше, ніж у вересні 2017р. За рівнем зарплати Волинь випередила Житомирську, Кіровоградську, Рівненську, Сумську, Тернопільську, Херсонську, Хмельницьку, Чернівецьку та Чернігівську області.

Середня зарплата на промислових підприємствах області становила 9407 грн, на підприємствах транспорту, складського господарства та допоміжної діяльності у сфері транспорту – 8426 грн, у будівельних організаціях – 7822 грн, сільськогосподарських підприємствах – 6676 грн, освітніх закладах – 6661 грн, установах охорони здоров’я – 5099 грн.

Впродовж вересня загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати збільшилась на 34,9% і на 1 жовтня 2018р. становила 26,1 млн.грн, що дорівнює 2,1% фонду оплати праці, нарахованого за вересень. Недоотримали зароблене 4,0 тис. волинян, зайнятих в економічно активних підприємствах області, в середньому по 5944 грн кожен.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в патрульних так і є 8000 грн, хоч вони кожної хвилини наражають своє життя на небезпеку та вислуховують різні історії " еліти" з якими зазвичай спілкуються наводячи порядок
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні