У Луцьку водій змусив дитину заплатити повну вартість проїзду

3
1
У Луцьку водій змусив дитину заплатити повну вартість проїзду
У Луцьку 11-річну дитину змусили платити повну вартість проїзду у маршурутці №11.

Про це у спільноті "Теревені про Луцьк" у "Фейсбуці" написала Ольга Добродій.

"Хочу висловити щиру вдячність водієві маршрутки №11 за те, що змусив мого сина, 11річного хлопця, заплатити повну вартість в маршрутці, тому що був без учнівського, який забув вдома. Тепер він буде уважніший. А тобі, шановний водію, бо при всьому своєму вихованні не можу до такої людини звертатися на "Ви", хочу побажати, щоб тобі завжди не вистачало нещасних 5 гривень. Хай вони тобі пригодяться".

"Я все розумію: правила є правила. Але невже не видно, що ця дитина ще не вчиться в училищі. І якщо ти, водію, так дотримуєшся правил, чому не дав квитка моїй дитині??? Шкода, що син не записав номер автобуса. В цьому випадку ми розмовляли б з тобою не на сторінках фейсбука", - йдеться в дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чесно, я часто буваю в шоці від пасажирів, які бувають свідками подібних ситуацій і не заступаються за дітей, учасників бойових дій та інших пільгових категорій населення... Сидять, потупивши очі. Мовчать, як телята... Ваш життєвий принцип "Моя хата скраю" одного разу може обернутися проти вас же самих!
Відповісти
Ще б ці підори так квитки ряно вимагали
Відповісти
, хто!?? От тому так буде завжди!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні