Біля Торчинського лісництва облаштували майданчик для відпочинку з дітьми

2
6
Біля Торчинського лісництва облаштували майданчик для відпочинку з дітьми
Неподалік офісу Торчинського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ» облаштували місце для відпочинку з дітьми.

У цьому районі проживає чимала кількість сімей із дітьми. І досі тут взагалі не було місця для дитячих прогулянок, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Лісничий Торчинського лісництва Володимир Мирка, майстер лісу Микола Бойчук подбали про матеріали та якісне виконання усіх необхідних робіт.

Встановили на майданчику гойдалки, пісочницю, лавочки, дитячу гірку, повісили волейбольну сітку. Не забули і про смітники. Словом, тепер місце слугуватиме для проведення дозвілля не лише дітей різного віку, а й дорослих.

Дбатимуть лісівники і про те, щоб дитячий майданчик якомога довше залишався у такому стані. Сподіваються, що й кожен у громаді зробить усе можливе для його збереження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кажуть люди, мої односельці, що інформація у данній статті не відповідає дійсності.
Факт облаштування майданчику є, та не тими силами і коштами. Стаття малоінформаційна, необ'єктивна, переповнена pr-факторингу представників лісництва.
Відповісти
Люди які облаштовували майданчик просто обурені неправдивою інформацією..Тай односельці які спостерігали за роботою яка проводилась. Так як постійно викладались фото звіти у групах Торчин Sos та ТОГ.Тож думаю редакція принесе вибачення за брехню перед всіма хто докладав зусиль.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні