Молода українка потрапила до реанімації після відпочинку на іспанському курорті

1
3
Молода українка потрапила до реанімації після відпочинку на іспанському курорті
26-річна громадянка України під час відпочинку в Іспанії потрапила до реанімації. Дівчина намагалася зробити селфі на оглядовому майданчику "Балкон Середземномор'я" у регіоні Коста-Бланки. Про це пише видання Аpnews з посиланням на Heraldo.

Українка перелізла через поручні та зірвалася з висоти 20 метрів. Її терміново доставили до реанімації. Дівчина отримала множинні травми та має симптоми утоплення.

Трагедія трапилася 14 вересня на території туристичного замку у місті Бенідорм.

Дівчина на майданчику намагалася зробити гарне фото, проте зірвалася вниз через сильний вітер. Разом з 26-річною українкою відпочивала її подруга.

Рятувальники дістали дівчину з води і відвезли до місцевого порту, де надали першу допомогу, а уже потім доставили у реанімацію лікарні Аліканте.

Українка наразі перебуває в критичному стані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До чого купання, коли вона дерлась незрозуміло куди, заради чергової фотки у інсту
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні