Небайдужих закликають долучитися до створення дитячого майданчика у Рожищенському реабілітаційному центрі

0
0
Небайдужих закликають долучитися до створення дитячого майданчика у Рожищенському реабілітаційному центрі
Просять допомогти Рожищенському навчально-реабілітаційному центру для дітей з важкими хворобами опорно-рухового апарату та нервологічними розладами.

Про це у Фейсбуці повідомив волонтер Олександр Кваша.

Він закликає небайдужих долучитися до створення дитячого майданчика.

"Там перебувають діти з усієї Волинської області. Це дитячий майданчик!!! Його створили власними силами та руками вихователі та учителі закладу, які щоденно віддають себе цим дітям. Тому я, як керівник волонтерської групи, звертаюся до тих, хто має можливість і бажання, допомогти зробити цей навчально-реабілітаційний центр місцем, комфортним для життя дітей з особливими потребами і створити сучасний ігровий майданчик для особливих діток. Це можуть бути гойдалки, драбинки, гіркові системи, пісочниці, лавки і т. д." - йдеться у дописі.

"Якщо "державні мужі" не хочуть цього помічати, то ми, волонтери, маємо на меті зробити для цих діток дійсно сучасний великий ігровий майданчик, який міг би стати місцем і для прогулянок і для реабілітації. Долучайтеся до необхідної та доброї справи для цих діток", - закликав він.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні