У Луцьку водій маршрутки визвірився на пасажирку, бо не мав решти

4
1
У Луцьку водій маршрутки визвірився на пасажирку, бо не мав решти
У Луцьку водій маршрутного таксі №2 нахамив жінці через те, що вона хотіла оплатити проїзд купюрою у 100 гривень.

Про це у спільноті "Актуальна Волинь" у фейсбуці написала Юлія Кісь.

Інцидент трапився 18 жовтня 7.30. Жінка саме їхала на роботу.

"Сіла в маршрутку 2. Оскільки дрібних грошей не було, довелось покласти 100 гривень. Реакція водія - він зупинився, з криком швирнув мені назад купюру (зі словами, що це я навмисне так зробила, щоб їхати безкоштовно, і здачі у нього немає) і криком сказав виходити", - йдеться у дописі.

Виходити жінка відмовилася.

"Я сказала, що не вийду, бо поспішаю на роботу, це перше. А по друге - яке він має право мене хамливо виганяти, якшо у нього, бачте, немає здачі. Якого, вибачте, милого ти сідаєш за кермо, не маючи при собі елементарного - дати здачі з грошей за проїзд. Це не наша вина, що банкомати не видають дрібних купюр. Зранку більша частина мамочок дрібні гроші віддає дітям перед школою", - зазначила лучанка.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Перевізники погрожують лишити лучан без маршруток

"От і напрошується висновок про той сервіс і обслуговування, і підняття оплати до 7 гривень, якщо у водіїв ні культури, ні здачі для людей не знаходиться", - додала жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на наступний раз зберіть по одній копійці і дайте, а ці підари ще хочуть підвищення за проїзд
Відповісти
Треба було сфотографувати водія,тоді можна було б до нього під'їхати і навчити розмовляти,культури і поставити його на місце.Я готовий це зробити,дайте мені тількі його номера.
Відповісти
сьогодні після десятої ранку довелось мені теж проїхатись з цим водієм,нахамив бабусі з онукою.не захотів ставати на зупинці,бо обганяв іншу маршрутку!він взагалі якийсь неадекватний був.,чим і привернув мою увагу!
Відповісти
Лом їм у дупу а не 7 грн
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні