У Луцьку водій викинув п'яного чоловіка з маршрутки. ВІДЕО

2
У Луцьку водій викинув п'яного чоловіка з маршрутки. ВІДЕО
У Луцьку водій маршрутки №30 на зупинці «Електротермометрія» на вулиці Ковельській, викинув із салону автобуса п'яного чоловіка.

Користувачі місцевого телеграм-каналу, де з'явилось відео почали перейматися долею чоловіка, адже припустили, що у нього міг статися серцевий напад, - пише Конкурент.

Водій автобуса Вадим, який примусово висадив пасажира, розповів, що це було вимушене рішення, адже той був у стані сильного алкогольного сп'яніння та заважав іншим людям у маршрутці.

«Я одразу помітив, що він не у дуже тверезому стані. Сів позаду мене, біля однієї жінки, і почав залицятися до неї. Вона йому відмовляла, то я зробив зауваження і пасажир замовк, але через трохи знову почав до неї чіплятися. Інших чоловіків, аби заступитися за пасажирку, не було. Я зупинився на Ковельській, бо та жінка мала виходити, а пасажир її не випускав, ще й почав погрожувати іншим людям, то я був змушений примусово його висадити», – розповів водій.

На це у нього були усі законні підстави, адже згідно з Законом України «Про автомобільний транспорт» водій може не допустити до поїздки пасажира, який не має квитка, порушує громадський порядок у салоні автобуса, забруднює його, пасажирів або їх речі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно зробив що висадив
Відповісти
субєктивна оцінка водієм стану та поведінки пасажира не є підставою для самоправства. як вбачається із відеозапису, пасажир лежав на зупинці без свідомості, що може бути наслідком багатьох причин. як мінімум у діях водія вбачається самоправство (СТ.186 КУПАП або СТ.356 ККУ), а можливо і залишення у безпорадному стані (ст.135 ККУ)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні