Волинянина судитимуть за погром магазина екс-дружини

0
-2
Волинянина судитимуть за погром магазина екс-дружини
У Нововолинську судитимуть чоловіка, який влаштував п’яний погром у магазині колишньої дружини.

Чоловік постане перед судом за вчинення злочину – хуліганство та водіння у нетверезому стані. У порушника тимчасово вилучили посвідчення водія, повідомляє «Буг».

Нагадаємо, 13-го вересня близько 17:00 до квіткового магазину «Студія квітів» під’їхав чоловік у нетверезому стані та влаштував там погром. Після того вийшов на вулицю та розбив ломом автомобіль колишньої дружини.

Юрію Н. висунули обвинувачення у вчиненні хуліганства. Суд відбудеться за кримінальним провадженням.

Колишній чоловік відшкодував усі завдані збитки майну (понад 21 тисячу гривень), між ним та потерпілою буде укладена мирова угода. Дебоширу світить штраф, суму якого призначить суд.

У кримінальному провадженні може бути укладена угода про примирення між потерпілим та підозрюваним чи обвинуваченим або між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим про визнання винуватості.

Угода про примирення між потерпілим та підозрюваним чи обвинуваченим може бути укладена у провадженні щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості та у кримінальному провадженні у формі приватного обвинувачення. В угоді про примирення сторони узгоджують покарання.

Окрім кримінальної справи, Нововолинським відділом поліції було виділено окреме провадження щодо керування автомобілем у нетверезому стані. Після події в магазині колишньої дружини, чоловік поїхав у лікарню, де було підтверджено стан сп’яніння.

Відповідно до чинного законодавства, до розгляду справи судом, у чоловіка вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом, який дається строком до трьох місяців з дати вилучення посвідчення.

Відповідно до Порядку тимчасового вилучення посвідчення водія на транспортний засіб та його повернення, поліцейські тимчасово вилучають посвідчення водія за наявності підстав вважати, що водієм вчинено правопорушення, передбачене КУпАП, за яке може бути накладено адміністративне стягнення у вигляді позбавлення права керування транспортним засобом.

Провадження за статтею 130 Кодексу про адміністративні правопорушення готують до розгляду судом (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння). Санкція статті передбачає накладення штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Нагадаємо також, що магазину били вікна наступної ночі після погрому, 14-го вересня.

Керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк зазначає, що причетність Юрія до побиття вікон не підтвердили.

«Ми розбираємося. Там ще і в жінки – свої сімейні драми, окремо від колишнього чоловіка. Будемо розслідувати», – говорить Пикалюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні