На Волині у магазині, в якому колишній чоловік власниці влаштував погром, вночі розбили двері. ВІДЕО

0
-1
На Волині у магазині, в якому колишній чоловік власниці влаштував погром, вночі розбили двері. ВІДЕО
У Нововолинську побили ролет та вікно на дверях квіткового магазину.

Сталося це вночі, після п’яного «дебошу» тут колишнього чоловіка власниці торгового закладу, - пише БУГ.

НАГАДАЄМО: На Волині п’яний чоловік розтрощив колишній дружині магазин та автомобіль. ВІДЕО, ФОТО

13-го вересня близько 17:00 до квіткового магазину під’їхав чоловік у нетверезому стані, хуліганив у приміщенні, погрожував колишній дружині та 12-річній дитині, а опісля вийшов на вулицю та розбив автівку жінки.

14-го вересня, на наступний ранок після інциденту, в «Студії квітів» було розбите вікно на вхідних дверях. Камери відеоспостереження зафіксували молодика в капюшоні, який підійшов до магазину, розгромив ролет і двері та втік.



Видання звернулося за коментарем до Нововолинського відділку поліції. Журналісту розповіли, що на чоловіка відкрили кримінальну справу за статтею «хуліганство», йому світить штраф.

Санкція статті 296 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 8 500 до 17 000 гривень) або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Як раніше повідомляли, чоловік разом з сестрою після погрому в магазині колишньої поїхав у лікарню з пораненою рукою. В поліції підтвердили, що так і було. Там йому надали медичну допомогу та провели освідування, де було підтверджено стан алкогольного сп’яніння. З лікарні чоловіка забрали правоохоронці у відділок для надання показів.

Чи пов’язаний п’яний «дебош» колишнього чоловіка в квітковому магазині та нічне побиття дверей? Поліція розглядає варіант причетності чоловіка до даної події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні