На Волині п’яний чоловік розтрощив колишній дружині магазин та автомобіль. ВІДЕО, ФОТО

9
-2
На Волині п’яний чоловік розтрощив колишній дружині магазин та автомобіль. ВІДЕО, ФОТО
У Нововолинську п'яний чоловік влаштував дебош у квітковому магазині колишньої дружини та розбив її автівку.

Подія трапилась 13-го вересня близько 17:00, - повідомляє БУГ.

На місце приїхала поліція, на очах якої він добив вікна автомобіля і поїхав.

Історія, яка трапилася вчора у Нововолинську, схожа на сюжет із фільму, та все відбувалося в реальному житті, в білий день, на очах у перехожих та правоохоронців. Сімейна драма триває вже три роки, а розлучилася пара 9 років тому. Чоловік Юрій Н. не дає спокійно жити колишній дружині та 12-річній доньці. Та такого, як трапилося вчора, як розповідає жінка, ще не було.

П’яний чоловік на сірій BMW Х5 на польській реєстрації під’їхав до «Студії квітів», яка знаходиться майже в центрі, по вулиці Винниченка. Зайшовши в магазин, почав кричати, кидатися товаром, копати меблі та погрожувати колишній дружині, власниці торгового закладу, яка нещодавно його відчинила.

У «Студії квітів» була і їхня донька та продавець. Дебошир вигнав жінку з магазину, залякуючи дитиною.

Жінка побігла в сусідній магазин, де зачинилася з продавцем та зателефонувала 102. Забігаючи наперед, відзначимо, що поліція приїхала через 20 хвилин. Жінка набрала набрала до мами колишнього, яка сказала, що нічим не може допомогти.

За цей час до магазину під’їхала сестра чоловіка і пробувала його заспокоїти. Поки вони розмовляли, дитині та продавцю вдалося втекти.

Потім чоловік взяв залізний предмет і почав бити автомобіль, порізав собі руку.

Коли на місце прибула поліція, чоловіка заспокоювала сестра, разом з перехожим пробували надати медичну допомогу, перемотати руку. Правоохоронці просто стояли. При них чоловік добив вікна в автомобілі, сів у машину і поїхав з сестрою. Як виявилося, в лікарню.

Ввечері усі учасники інйиденту в Нововолинському відділі поліції давали пояснення.

Про події, які відбувалися в білий день майже в центрі міста, дії дебошира та правоохоронців, можна подивитися у сюжеті із запису з відеокамери.



За словами жінки, патрульні казали, що не могли нічого зробити, не один рік за ним стежать, бо їздить п’яним. Вона розповідає, що в поліції купа заяв від неї на колишнього.

“Заплачу за адмінпорушення і що? Ти їздити на машині більше не будеш. Повернуся і спалю вас”, – такі фрази лунали вчора від чоловіка.

Зранку стало відомо, що вночі побили ролет та вікно вхідних дверей квіткового магазину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
блєхі, бідота та бикота! все в одному флаконі! 3в1
Відповісти
Навіщо морду дебіла закрили ??? Бідна жінка і дитина! Поліція- гівно!
Відповісти
Быдло... самое настоящие быдло... изолировать и кастрировать...
Відповісти
Патрульні - шнурки непрасовані, гнати їх мітлою з поліції. Бика відправити за грати. Було б добре, якби цей бик наваляв патрульним на камеру, бо вони заслуговують цього. що
Відповісти
Поліцаї говно, бо сцикуни.
Жінка говно, бо смилась, не забравши дочку, не пустила її в сусідній магазин.
Те рило що било магазин і автомобіль, теж ГОВНО.
ГОВНО довго плаває, чекаймо наступних серій.
Менти повинні сидіти по статті, злочинна бездіяльність.
Відповісти
Яка влада така поліція,за що боролись на те на поролись,ждіть господарства в країні,якій буде думати за народ а не за збагачення !
Відповісти
Чому поліція не забрала його зразу він приних розбив заднє вікно машини відпустивши його п'яного
Відповісти
Єдиний вихід для жінки з донькою- продати бізнес і виїхати в інше місто, щоб не знав куди і де, а ще змінити прізвище, щоб не знайшли.
Відповісти
Бідна жінка. А дибіла в Липини під Луцьком треба. Поліція- ЛОХІ Як так сів в машину п'яний і поїхав, що це за поліція??? Як???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні