Лучани просять більше маршруток у вечірню пору

0
0
Лучани просять більше маршруток у вечірню пору
У Луцьку просять збільшити кількість маршрутних таксі в період з 21:00 до 22:30 в район цукрового заводу.

Про це йдеться в петиції Сергія Мельника, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих ініціатив.

"Зараз в місті багато людей працює до 21(22) год. Мало того що транспортне сполучення з районом "Вересневе" мягко кажучи не якісне та не регулярне, так після 20 години перевізники скорочують кількість автобусів на маршрутах 24 та 23".

"На зупинці біля центрального універмагу після 21.30 взагалі можна простояти від години до півтори та в результаті їхати додому на таксі не дочекавшись автобуса. За цей час очікування зазвичай проїжджає 5 - 6 автобусів маршрутом 12, 11".

"Як наслідок вище вказаного, прошу забезпечити нормальне, регулярне транспортне сполучення з районом Вересневе особливо після 21 год та до 22.30, або змінити перевізників, які не можуть якісно виконувати свої обов'язки", - зазначає лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні